آلو خورشتی,آلو خورشتی خواص,آلو خورشتی و دیابت,آلو خورشتی در بارداری,الو خورشتی,کالری آلو خورشتی,قیمت آلو خورشتی,خاصیت آلو خورشتی,تهیه الو خورشتی,نگهداری آلو خورشتی,خواص آلو خورشتی,خوردن آلو سبز در بارداری,آلو سبز در بارداری,مصرف الو خورشتی در بارداری,خواص آلو سبز در بارداری,خورشت الو اسفناج در بارداری,الو خورشتی,کالری آلو خورشتی
در این مطلب از سایت جسارت به کالری و طرز تهیه و سایت جسارت مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
روش های خشک کردن میوه هایی نظیر آلو که برای انواع غذا مورد استفاده واقع می شوند متفاوت بوده و با توجه به هدف استفاده از انواع آن برای غذا هایی مانند خورشت می توان از روش های مناسبی بهره گرفت.
معمولا انواع آلو خشک خورشتی از انواع آلوی خشک زرد و بخارایی انتخاب می شوند که طعم مناسبی برای خورشت و غذاهایی از این قبیل دارند.
آلوهایی که در غذا استفاده می شود، اکثرا از نوعی تهیه می شوند که پوست آنها را به راحتی می توان جدا کرد،زیرا موقع پخت غذا، پوست آلو (آلوی خشک شده با پوست) از گوشتش جدا می شود و منظره جالبی به غذا نمی دهد،بنابرین از آلوهایی مانند آلو قطره طلا، برای تهیه آلو خورشتی استفاده می شود
انواع آلو برای استفاده های غذایی و یا استفاده های دیگر به صورت تازه و خشک به روش های متعدد و گوناگون خشک می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به سلیقه شخصی در انتخاب انواع آلو برای غذاهای نظیر انواع خورشت می توان آلوی مورد نظر را انتخاب و خریداری کرد و سپس اقدام به خشک کردن آن نمود. انواع آلوی زرد و سیاه به روشهای متنوعی خشک شده و استفاده می شوند. اگر بخواهید از انواع آلوی زرد یا آلوی موسوم به قطره طلا برای خشک کردن استفاده کنید می توان آنها را به صورت پوست کنده و به روش بخارایی خشک کرد و مصرف نمود و انواع آلوی بخارایی پس از پوست کندن در زیر نور آفتاب به صورت طبیعی یا تیزابی خشک می شوند و در برخی از روش های خشک کردن در لابلای آلوی پوست کنده شکر می ریزند.
آلو خشک برای خورشت و غذاهای مختلف در طعم های مناسبی عرضه می شود و انواعی از آلو که بیشتر برای خورشت و غذا استفاده و خریداری می شود انواع مرغوب و خشک از آلوی زرد یا آلو بخارایی است که طعم خوبی به غذا می دهد. انواع شیرین تر از آلوی خشک برای طعم دهی به غذا خوب می باشند و قیمت مناسبی برای انواع آلو بخارایی و خشک در نظر گرفته می شود که قیمت عمده و جزیی متفاوتی دارد و انواع مرغوب و کیفیت مناسب از آلو خشک با قیمتی بالاتر فروخته می شوند. می توان برای آلوهای خشک سیاه و زرد و آلوی بخارایی که به صورت محلی خشک می شود و روش های تهیه و خشک کردن دستگاهی نیز دارد قیمت مناسبی پرداخت کرده و به صورت سفارشی تهیه کرد.
آلو قطره طلا………. به میزان لازم.
آب………. به میزان لازم.
ابتدا آلوهای کاملا رسیده را شسته و دم آنها را می گیریم.سپس ظرفی مانند ماهیتابه که عمق کمی داشته باشد و فقط یه ردیف آلو را بتوان در آن ریخت را، روی حرارت قرار می دهیم.مقدار مناسبی آب در آن ریخته و شعله را تنظیم می کنیم که آب از جوش نیفتد.سپس تعدادی آلو ( به صورت متناوب ) درون ظرف آب در حال جوش می اندازیم.بلافاصله بعد از ترک خوردن پوست، آلوها را با کفگیر از آب خارج کرده و درون آبکش ریخته،بعد از خنک شدن به راحتی پوست آن را جدا می کنیم.پس از پوست گیری، سریعا روی پارچه ای که داخل سینی یا آبکش گذاشته ایم، ریخته و جلوی آفتاب مستقیم قرار دهید.بعد از اینکه کمی رطوبت آلوها کشیده شد، آلوها را زیر و رو می کنیم که سریعا خشک شود تا کپک نزند و یکنواخت خشک شود.معمولا طی ۲ تا ۴ روز آلوها خشک می شوندمی توان آلوها را کمی مرطوب برداشت و داخل نایلون، درون فریزر گذاشته و یا کاملا خشک شده، سپس درون کیسه پارچه ای ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کرد.آلوهای خشک شده را برای زمستان نگه دارید.می توانید در انواع خورش یا آش بریزید و از طعم طبیعی و دلچسب آن لذت ببرید.
آلو خشک بخارایی از زمان های قدیم بیشتر برای غذا استفاده و مصرف داشته است و این انواع آلو خشک طعمی خوب و لذت بخش به صورت خشکباری و به صورت پخته دارند. از آنجا که آلو و انواع خشک آلو خواص زیادی دارد برای استفاده پیشنهاد خوبی می باشد و توصیه شده که آلو خشک در مقدار خوب استفاده شود.
برخی از انواع آلوی سیاه و یا قرمز نیز برای استفاده در خورشت انتخاب می شوند و انواع آلوی قرمز و سیاه با پوست برای خشک شدن انتخاب می شوند. آلوی قرمز و سیاه نیازی به پوست کندن ندارند و پس از شستشو در سینی زیر نور آفتاب واقع می شوند تا به طور کامل خشک شده و آماده مصرف باشند. روش خشک کردن این آلو به صورت انتخابی متفاوت می باشد و انواع آلو به صورت آماده و خشک شده خرید و فروش می شود.
این آلو یکی از منابع خوب آنتی اکسیدانها است. این میوه حاوی مقادیر مناسبی از ترکیبات فنلی و بتاکاروتن است که با اثر آنتیاکسیدانی خود رادیکالهای آزاد اکسیژن را خنثی میکند. رادیکالهای آزاد اکسیژن اثرات مخربی را در بدن ایجاد میکنند، ترکیب رادیکالهای آزاد با اکسیداسیون چربیها در بدن سبب رسوب چربیها در رگها و گرفتگی عروق میشود.
در کتابهای طب سنتی، آلو خشک به عنوان یکی از منابع غنی پتاسیم معرفی شده است. تحقیقات انجام گرفته در سالهای اخیر تاثیر پتاسیم را در کاهش فشار خون نشان داده است. سدیم کم آلو در کنترل فشار خون موثر است.
یکی دیگر از ترکیبات قابل توجه در این میوه فیبر است. فیبرها سبب کاهش سرعت جذب مواد مغذی به ویژه قندها شده و در عین حال میزان حساسیت به انسولین را نیز افزایش میدهند. بنابراین مصرف آلو میتواند در کنترل قندخون نیز موثر می باشد
یبوست یا خشکیِ مزاج عارضهای در دستگاه گوارش است که بر اثر آن، مواد دفعی در رودهٔ بزرگ سفت میشوند و دفع آنها با درد و سختی همراه میشود. یبوستِ حاد ممکن است سبب بستهشدن روده شود، که به نوبهٔ خود حتی ممکن است نیاز به عمل جراحی داشته باشد. علل بروز این عارضه ممکن است رژیم غذایی نامناسب، برهم خوردن تعادل هورمونی، اثر جانبی داروهای مصرفی یا آناتومی بدن باشد. روشهای درمان شامل اصلاح رژیم غذایی و تمرینات ورزشی است. یکی از شناخته شدهترین خواص آلو، تاثیر آن در پیشگیری از یبوست به دلیل وجود فیبر در این میوه است. در این مورد آلو از دو طریق عمل میکند: فیبر آلو از طریق باکتریهای روده بزرگ تخمیر و در افزایش حجم مدفوع تاثیر گذار است.
جهت برطرف کردن یبوست دوران بارداری مصرف خوراکیهایی نظر آلو خورشی، آلوچه، سبزیجات، لبنیات و در آخر میتوان از ملین خفیف منیزیم استفاده کرد.در واقع یبوست در دوران بارداری هیچ درمانی ندارد و همچنین مصرف روغن زیتون، سیب نیز میتواند کمک کننده یبوست باشد.